Baru dapat merasa akhirnya..
Baru dapat merasa akhirnya..

Dapat gak aku menulis entri malam ni, dari petang tadi lagi takde line internet sampai la skarang, hehehe. Kalo ade yang penah bace, dah ...

Baca lagi »

Jom, kalo kreatif aku promote blog ^_^
Jom, kalo kreatif aku promote blog ^_^

Cer korang buat dialog untuk ekspresi 2 muke kucing kat atas ni. Daripada ape yang korang nampak, ape yang kucing tu nak sampaikan mel...

Baca lagi »

Jangan jealous atau cemburu.. hehe
Jangan jealous atau cemburu.. hehe

Yum yum yum yum~! Tadi aku pegi jejalan ngan adik untuk beli sluar adik lepas abis keje kat kedai. Adik satu, aku satu. Ingat nak beli un...

Baca lagi »

Jangan kerana politik..
Jangan kerana politik..

Politik politik politik. Setiap orang ade pndapat masing2 nak sokong yang mane tapi kene pegang pade satu, Islam. Ape yang diwajibkan, ape y...

Baca lagi »

Jom pegi keje, hehe
Jom pegi keje, hehe

Sambil2 tggu nak pegi keje jap2 lagi, menulis la kejap, hehe. Hari ni kuar pegi keje cam biase jer walaupun letih semalam ade lagi. Badan...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top