Abang yang mengundi, adik plak bersemangat
Abang yang mengundi, adik plak bersemangat

Fuhh, betol2 excited adik aku nak tau mane parti politik yang menang, die skrg ni duk depan tv, tggu keputusan rasmi pilihan raya 13 ni. ...

Baca lagi »

Adoii.. hilang la plak..
Adoii.. hilang la plak..

Encem tak gambar atas tu? Orang bajet encem redi nak pegi mengundi, pkai baju lengan panjang sb nak sorok tangan yg luke, malu ler sebab ...

Baca lagi »

Kewajipan sudah pun selesai
Kewajipan sudah pun selesai

Hahaha. Jari dah kene cop dah ngan dakwat, kes undi pnye pasal. Dah selesai dah sesi mengundi aku, lepas zohor jugak aku pegi sebab pagi ...

Baca lagi »

Esok fes time mengundi!
Esok fes time mengundi!

Neves? Langsung tak, hahaha. Esok aku mengundi kat skolah menengah aku dulu, rase2 bleh jumpe kot kekawan ngan cikgu2 kat sane. Fes time ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top