Teringin nak buat blog informasi tapi
Teringin nak buat blog informasi tapi

Kalo pikir2 balik, agak bahaye jugak sebab kang silap bagi info atau tersilap fitnah orang, kes naye cam ni. Kene filter dan buat researc...

Baca lagi »

"Kami macam adik beradik"
"Kami macam adik beradik"

Lebih kurang cam tu la salah sorang customer kedai aku pagi tadi cakap walaupun berbeza parti politik tapi tetap rapat, walaupun ade juga...

Baca lagi »

Ok, aku dah tutup, total RM1000
Ok, aku dah tutup, total RM1000

Tambah RM800 kat sini dan ngan bank in paling baru tengah hari tadi RM200, sume total up hingga RM1000. Bagi aku dah cukup dah, bleh pro...

Baca lagi »

Sekadar renungan sahaja
Sekadar renungan sahaja

Baca lagi »

Erk.. Nak jugak bedal duit abang
Erk.. Nak jugak bedal duit abang

Tak sah kalo pegi jejalan, aku ngan adik aku, slalu jer nak baham duit poket, jarang sgt gune duit sndiri, hahaha. Aku memang tak kisah pun,...

Baca lagi »

Tafsir mimpi berbogel - Sheikh Ahmad Sudais
Tafsir mimpi berbogel - Sheikh Ahmad Sudais

Imam Besar Mekah, Sheikh Ahmad Sudais dijemput ke salah satu stesen Radio di negara beliau, untuk ditemuramah serta membincangkan hal-ha...

Baca lagi »

Buatlah pilihan anda
Buatlah pilihan anda

Pilihan di tangan masing2, tak perlu kot nak melebih2 marah sane, sokong sini, tuding situ, kite sbgai rakyat buat jer pilihan, gado2 tak...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top