Sikit jer tapi pedih woo..!
Sikit jer tapi pedih woo..!

Macam aku post tgh hari tadi, aku jatuh moto kat kawasan umah aku jugak, time tu aku nak pegi amik adik aku, seb baek la aku jatuh sorang je...

Baca lagi »

Juling dan komen ape yang korang nampak ^^
Juling dan komen ape yang korang nampak ^^

Baca lagi »

Terbaek Zizan..!
Terbaek Zizan..!

Aku bukan nak kecam mane2 pihak, just nak share salah satu statement yang aku sokong, tambah2 pulak dari seorang artis. Aku tak reti poli...

Baca lagi »

5 cara mudah untuk hidup gembira
5 cara mudah untuk hidup gembira

# Last, be a good muslim/muslimah :) Wallahu'alam

Baca lagi »

Ayat ayat cinta?
Ayat ayat cinta?

Ade hati nak buat entri bab2 cinta ni tapi aku sndiri fail, hahaha. Aku takmo la citer pasal cinta monyet aku sb aku mmg fail nak jage at...

Baca lagi »

Best ade orang blanjer makan lagi
Best ade orang blanjer makan lagi

Sakit macam ni kadang2 takde selera sngat nak makan tapi bile sampai, amik gambar mknn sndiri pun tak ingat dah, haha. Lepas solat juma...

Baca lagi »

Aku ok jer tapi sakit tu mendalam
Aku ok jer tapi sakit tu mendalam

Aku tak leh nak citer panjang2 sebab nak pegi kuar ni, kuar makan ngan femili, hehehe. Nanti malam kot aku share gambar2 yang aku jatuh m...

Baca lagi »

Penulis Blog Paly jatuh motor..
Penulis Blog Paly jatuh motor..

Tiada apa2 yang serius, nanti beliau update..

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top