Pegi jejalan ngan femili.. Jeles adik bleh beli, hoho
Pegi jejalan ngan femili.. Jeles adik bleh beli, hoho

Adoii, letih nye, dah ler keje tak setel lagi, lepas jer tulis entri ni, terus pegi wat keje, kang tido lewat plak, hohoho. Aku baru jer bal...

Baca lagi »

Lambat lagi ke nak siap..?
Lambat lagi ke nak siap..?

Cam tu la gamak nye, lambat lagi kot nak siap blog ni sebab ade lagi bnde aku nak edit dan salah satu nye header aku ni ha. Nampak jer se...

Baca lagi »

Sampul duit raya Blog Paly?
Sampul duit raya Blog Paly?

Mentang2 ler ade 2 projek sebelom raye dan 1 projek berkait ngan blog lepas raye, teringin gak nak kuarkan sikit duit ni untuk buat sampu...

Baca lagi »

Ade gune jugak tablet aku ni, hehe
Ade gune jugak tablet aku ni, hehe

Sejak ade tablet ni, macam2 aku duk test blog aku nipada hal bleh jer aku gune platform android ni direct dalam laptop aku tapi gatal nak...

Baca lagi »

Penghargaan untuk diorang :)
Penghargaan untuk diorang :)

Hehehe. Cer tengok kat sidebar tepi blog aku ni, aku dah update dah rakan2 blogger yang 10 paling rajin tggl kan komen kat blog aku ni, s...

Baca lagi »

Dah lepas saringan pertama.. kedua?
Dah lepas saringan pertama.. kedua?

Ape saringan pertame ni? Calon undi ke ape? Bukan2, hahaha. Satu kontest yang aku join anjuran blogger HH, korang bleh klik printscreen k...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top