Makin aktif berniaga online
Makin aktif berniaga online

Ramai gak aku tengok blogger2 kat luar sane berniaga sampingan mlalui blog, teringin gak aku nak buat cam tu. Ye la, aku pikir nak amik k...

Baca lagi »

70 hari lagi till....
70 hari lagi till....

Baca lagi »

Cara kurus badan dengan sihat
Cara kurus badan dengan sihat

Korang sndiri pun tau kan yang memang bnyak dalam internet yang bleh korang cari tapi aku nak kongsi jugak sebab sekarang ni memang aku a...

Baca lagi »

Dah boleh buat dah ni tapi..
Dah boleh buat dah ni tapi..

Bulan baru dah masuk, mesti kebnyakan blogger update sesuatu scare bulanan termasuk la aku ni , hehehe. Sekarang ni aku mmg letih, nak bu...

Baca lagi »

Ujian menguji kesabaran
Ujian menguji kesabaran

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top