Segmen: Blog Paly ajak masuk bloglist
Segmen: Blog Paly ajak masuk bloglist

-TAMAT- Aku nak rombak bloglist aku kat sini sebab mgkn ade yang sudi nak masuk, tambah kan trafik diorang sambil2 kenal rakan blogger...

Baca lagi »

3 blog pilihan malam ni adalah...
3 blog pilihan malam ni adalah...

Jeng jeng jeennggg!

Baca lagi »

150 roti canai dah setel, pastu?
150 roti canai dah setel, pastu?

Alhamdulillah, setel gak aku tebar 150 roti canai petang tadi, amik mase dalam 2jam lebih gak baru dapat balik umah. Serius aku cakap, mmg b...

Baca lagi »

Stamina tangan hampir kosong...
Stamina tangan hampir kosong...

Akhirnya, alhamdulillah, siap jugak 10kg aku uli, lepas asar terus pegi tebar lak, memang tak sempat ler aku nak rehat kaw2 petang ni...

Baca lagi »

150 roti canai.. 10kg.. Hmmm..?
150 roti canai.. 10kg.. Hmmm..?

Hari ni memang bz, sempat ke tak aku nak rehat petang sebab ni pun dah letih balik dari kedai. 150 roti canai? Hmm. Rase2 petang ni tak l...

Baca lagi »

Segmen Topup 24 Jam Fizgraphic
Segmen Topup 24 Jam Fizgraphic

Assalamualaikum w.b.t Segmen ini akan berlangsung selama 24 jam sahaja mulai pada jam ini.  So besok pada pukul 12 Tengahari be...

Baca lagi »

Hari ni update roti canai jer ke?
Hari ni update roti canai jer ke?

Rase2 hari ni duk update sal roti canai jer atau tak sempat nak update blog lgsg, huhu. Nanti aku balik keje aku bagitau knape, ni sempat...

Baca lagi »

Betol ke cam ni??
Betol ke cam ni??

Baca lagi »

KONTES PANDUAN BLOGGER - MEMBUDAYAKAN ILMU BLOG
KONTES PANDUAN BLOGGER - MEMBUDAYAKAN ILMU BLOG

Bro HH suh jawabkan 3 soalan, harap2 jawapan aku ni dapat korang sume paham dengan baek, aku jawab dengan sebaik mungkin, hehehe. # Har...

Baca lagi »

Dah siap setel kod css..
Dah siap setel kod css..

Lame gak aku nak setelkan tadi, duk maen try and error jer. Aku tak reti sngat bab2 ni, bnyak ler kene try dulu sebab kadang2 tak menjadi...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top