Dah RM800 dah, ade lagi nak join?
Dah RM800 dah, ade lagi nak join?

Hari tu dah masuk RM600, petang tadi tambah lagi RM200, nanti sblm raye dapat pulangan. Bleh la korang tengok detail kat sini kalo ade l...

Baca lagi »

(Video) Adab dalam masjid
(Video) Adab dalam masjid

Dalam Islam, haram bagi kite untuk buat olok2 perbuatan solat tapi harus bile nak beri tunjuk ajar. Rase2 video kat atas ni nak bagi ilmu...

Baca lagi »

Harap makin ramai datang sebab dah...
Harap makin ramai datang sebab dah...

Blog aku dah bleh sapot untuk surf ngan smatfon, tak kire android atau iphone ataupun tablet, bukan dengan template yan...

Baca lagi »

Challenge accepted! Hahaha...
Challenge accepted! Hahaha...

Cam mane aku nak setelkan ni? Hmmm.

Baca lagi »

Harap kenalan korang bertambah, trafik blog meningkat :)
Harap kenalan korang bertambah, trafik blog meningkat :)

Cer tengok link ape paling atas sekali? Entri paling bnyak org bukak hari ni. hehehe. Tekan printscreen atas kalau nak ke entri beralamat...

Baca lagi »

Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com
Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com

Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2013 di Mialiana.com bermula tepat jam 11.00 pagi s...

Baca lagi »

Entri baru belambak dalam draft
Entri baru belambak dalam draft

Nampak jer bnyak tapi aku tulis tajuk jer baru, taknak plak terlepas pandang. Kebnyakan entri2 dalam draft tu pasal tips yang aku nak kon...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top