Mereka yang sudi... thx !
Mereka yang sudi... thx !

Waahh... Thx sebab sudi memeriahkan wlaupun hnye wat kecik2 jer, lagipun aku buat entri kat sini sekadar nak tambah ceria alam blogging n...

Baca lagi »

Sape2 lagi mau tambah duit raya?
Sape2 lagi mau tambah duit raya?

Saje jer nak repost, sebelom 3hb Mei ni aku tutup. Sape2 berminat boleh la tengok detail kat sini dan detail terbaru kat sini dan jug...

Baca lagi »

Tinggalkan link blog korang :)
Tinggalkan link blog korang :)

Aku nak pilih blog pilihan sambil2 promote blogger yg bertuah. Sekadar nk upkan sikit keceriaan blogging, kalau tak terpilih, jgan plak k...

Baca lagi »

Jangan putus harapan sebab..
Jangan putus harapan sebab..

Baca lagi »

Aku nak makan la!!!!
Aku nak makan la!!!!

# Cam Mr Bean lak orang tu, hahaha

Baca lagi »

Perlu ke blog korang support dalam gadget telefon?
Perlu ke blog korang support dalam gadget telefon?

Sekarang ni dah jadi satu trend dah surf internet gune smatfon atau tablet. Makin ramai dah beli gadget2 fon ni untuk memudahkan diorang ...

Baca lagi »

Bile kuar jejalan ngan mak...
Bile kuar jejalan ngan mak...

Amik tu ha, kasi besar dan jelas gmbr aku, hahahaha. Aku bru jer balik dr bandar, kuar jejalan ngan mak sambil2 beli barang untk kedai. S...

Baca lagi »

Dah siap sikit...
Dah siap sikit...

Saiz tulisan Pnye la payah duk cari saiz tulisan kat mane sebab default tulisan untk template ni kecik jer, last2 aku letak sndiri, 13px...

Baca lagi »

Meh2, try kotak komen template baru ni..
Meh2, try kotak komen template baru ni..

Hehehe. Aku dah upload dah template baru ni sebab kene test ngan blog sndiri, baru best nak edit dan sekarang, dah hampir siap wlaupun ad...

Baca lagi »

Pukul 10 dah out, ape daa
Pukul 10 dah out, ape daa

Dah lame gak aku tak merase tido awal, mentang2 ler hari ni cuti, hahaha. Serious, memang btol2 puas hati dapat tido awal. Hari ni aku na...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top