Menarik tak template baru ni?
Menarik tak template baru ni?

Template ni masih lg dlm proses mengedit, bnyak lagi aku kene betolkan, biar kene ape yang aku nak, hehehe. Template baru ni memang simpl...

Baca lagi »

Spam sane, spam sini.. zzz
Spam sane, spam sini.. zzz

"Jom sertai kami, anda bakal jutawan seterusnya!" Pale hotak kau, hahaha. Kalau senang jer cam tu nak jadi jutawan, belambak le...

Baca lagi »

Hati-hati korek telinga
Hati-hati korek telinga

Dari kita kecik, aktiviti korek telinga dah jadi kebiasaan sebab memang diajar berbuat sedemikian. Baik dengan menggunakan putik kapas a...

Baca lagi »

Buat kuah pun tak jadi, hohoho
Buat kuah pun tak jadi, hohoho

Ape daa, bajet hebat masak kuah untuk spagetti, last2 fail jer, lgsg tak sedap, hahaha. Spagetti kali ni memang aku buat kuah aku sndiri,...

Baca lagi »

Betol tu.. :)
Betol tu.. :)

Jangan kedekut nak share ilmu, takkan kurang pun bleh bagi kat orang laen tapi lagi bertambah ape yang kite ade skrg, hehehe. Betol tak? ...

Baca lagi »

Suami itu acuan isterinya
Suami itu acuan isterinya

Baca lagi »

Ade lagi kene buat ni..
Ade lagi kene buat ni..

Abis jer uli gandum tadi, terus aku edit template baru ni. Kalau tengok betol2, banyak gak aku dah edit ngan tambah script2 baru yang rin...

Baca lagi »

Segmen Sabtu by Emas Putih Part #4
Segmen Sabtu by Emas Putih Part #4

As-Salam Hari ni nak buat segmen sabtu part #4  Segmen ini akan berlangsung selama 2 hari bermula 27 April 2013 jam 11.59 PM - ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top