(Video) Aku tebar roti canai
(Video) Aku tebar roti canai

Tadi aku ade cakap aku nak letak satu video yg aku duk tebar roti canai, sini , hehe. Biase2 jer, takde yang hebat pun, saje nak kongsi k...

Baca lagi »

Template baru dah ade!
Template baru dah ade!

Hehehe. Aku dah jumpe dah template yang aku nak, dah try edit sane sini, best jer gune, decide nak tukar template ni. Tadi aku dah cakap ...

Baca lagi »

Jom support Deno!
Jom support Deno!

Niat memang dah lame dah aku nak buat entri ni tapi hari ni baru ingat balik sebab rakan blogger ni komen kat blog aku. Kenape aku buat e...

Baca lagi »

Best masak roti canai macam ni
Best masak roti canai macam ni

Hari ni keje, esok keje, lusa cuti, hehehe. Cuti sebab? Mak aku kene pegi mahkamah, kene la tutup kedai, aku layan internet jer. Hari ni ...

Baca lagi »

Sunnah Hari Jumaat
Sunnah Hari Jumaat

Baca lagi »

Terase nak tukar template jer..
Terase nak tukar template jer..

Aku nak tukar template yg baru sebab nak yg cerah dan supot mane2 platform, tak kire laptop, komputer, tablet. Kalau tengok template skrg...

Baca lagi »

Kenape rezeki susah nak masuk?
Kenape rezeki susah nak masuk?

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top