4kg gandum roti canai @@
4kg gandum roti canai @@

Gandum yg dah siap aku uli, 4kg untk esok, hehe. Belom siap lagi ni, saje nak update blog kongsi skit ape yang aku buat. Jap2 lagi kene b...

Baca lagi »

Platform blogger atau wordpress?
Platform blogger atau wordpress?

Hari ni aku nak bagi tips skit pasal platform untk blogger kat luar sane, same ade nak gune blogger atau wordpress, terpulang pade masing...

Baca lagi »

Takpe ke kalau tak ajak kawan kluar?
Takpe ke kalau tak ajak kawan kluar?

Aku dalam dilema gak ni sebab dah lame dah tak jmpe ngan kawan satu u dulu dan skarang diorang dah blajar kat tmpt aku tinggal ni. Aku me...

Baca lagi »

Astro Beyond HD!
Astro Beyond HD!

Bnyak plak aku duk share gambar hari ni, hohoho. Bukan ape, aku pening skit hari ni tapi nak update blog, ni jer la yang mampu. Amacam? A...

Baca lagi »

Rindu plak time macam ni..!
Rindu plak time macam ni..!

Mak aih, rindu plak aku time2 macam ni, selalu giler kan game mario ni, hahaha. Game simple tapi best untk budak2 90-an, era teknologi tg...

Baca lagi »

Ape ekspresi korang sekarang?
Ape ekspresi korang sekarang?

Baca lagi »

Selamat malam, hehehe
Selamat malam, hehehe

Gatal ler plak aku nak update blog, hehehe. Aku pun nak masuk tido dah, esok keje bnyak, nunyte :) # Wallahu'alam

Baca lagi »

Best nyer kalau dapat $225 Dollar ni
Best nyer kalau dapat $225 Dollar ni

Saje jer aku nak meroyan time malam ni, hehehe. Cam mane nak dapat $225? Dollar, bukan ringgit tau. Cume angan2 jer sebab tak semestinye ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top