Meh tambah duit raya (updated)
Meh tambah duit raya (updated)

Klik banner atas ni untuk pegi ke entri asal Malam ni aku nak bagitau yang ade perubahan skit sebab ade yang nak join tapi takleh nak b...

Baca lagi »

Pasar malam da best!
Pasar malam da best!

Amacam? Hehehe. Sekali smggu bleh makan luxurious cam ni tapi yang aku pnye just bende oren pnjg tu, potato swirl ke ape, aku pun tak tau...

Baca lagi »

Cinta kerana-Nya
Cinta kerana-Nya

Wallahu'alam

Baca lagi »

Ade sape2 lagi berminat nak join?
Ade sape2 lagi berminat nak join?

Dah setel dah bank in duit modal, nak cari duit raya lebih, hehehe. Kalau korang nak join, sempat jer lagi sebelom hari esok, tengok kat ...

Baca lagi »

Jap2 lagi pegi bank in "duit raya"
Jap2 lagi pegi bank in "duit raya"

Semalam aku ade post kan entri pasal nak tambah duit raye korang sume, RM20 pun kire duit jugak, tak salah kan aku nak bantu kalau ade yg...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top