Blog Paly nak tambah duit raya korang :)
Blog Paly nak tambah duit raya korang :)

Sila baca sampai habis :) Bulan pose dah tak lame dah, dalam 2 bulan lebih lagi kite akan sambut bulan Ramadan. Kesempatan ini aku nak...

Baca lagi »

Segmen Topup 24 Jam by Emas Putih Part #2
Segmen Topup 24 Jam by Emas Putih Part #2

Jom join :)

Baca lagi »

Nasik air spesel!
Nasik air spesel!

Spesel ler sebab sedap, tu jer, hahaha. Hari ni laen skit mak aku masak, letak base soup mee hoon segera, tambah plak ngan daging, lagi s...

Baca lagi »

Ade sape2 nak tambah duit raya?
Ade sape2 nak tambah duit raya?

Malam ni aku akan post entri tu dan harap2 ade la yang berminat, hehehe. Cume RM50 jer korang kene labur dan aku akan bank in kan duit pu...

Baca lagi »

Kongsi kepakaran dalam blog boleh buat duit
Kongsi kepakaran dalam blog boleh buat duit

Kalau korang ade kepakaran dan orang laen takde, bleh bukak satu bisnes. Macam orang yang pndai buat daging beger sedap tapi orang laen t...

Baca lagi »

Terus tebal poket kalau dapat jual ni
Terus tebal poket kalau dapat jual ni

Aku pakai cincin bersalur perak dan berbatukan zamrud! Terasa mewah la plak, hahaha. Cincin ni ayah aku yang bawak tadi, die pinjam jer, ...

Baca lagi »

Roti canai pnye pasal..
Roti canai pnye pasal..

Semalam aku ade bagitau kan yang aku nak kongsi care aku masak roti canai tapi tak jadi plak sebab susah aku nak snap, kene adik aku yang...

Baca lagi »

Aku pun cam ni, korang?
Aku pun cam ni, korang?

Mandi mase bulan pose, mesti cam ni kan, hehehe. Lagipun tak lame dah kite nak pose, harap2 kite sume dipanjangkan umur untk sambut dan l...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top