Kene kansel la plak, huhuhu...
Kene kansel la plak, huhuhu...

Semalam aku ade cakap nak buat segmen hari ni tapi terpakse plak aku kene kansel dulu sebab ade beberape hal aku kene fokus trmasuk la be...

Baca lagi »

Korang macam ni jugak ke???
Korang macam ni jugak ke???

Cek line sebelom rembat masakan mak, hahaha. # Off jap, nak pegi wat keje :) Wallahu'alam

Baca lagi »

Antara topik blog yang popular
Antara topik blog yang popular

Ok, petang ni aku nak kongsi topik2 yang agak popular dalam blog atau website. Topik2 macam ni bleh naikkan lagi trafik blog korang, yang...

Baca lagi »

Dah takde ape aku nak buat
Dah takde ape aku nak buat

Petang2 cam ni boring plak, tak tau nak buat ape, huhuhu. Last2, tulis jer la entri, saje nak update sikit blog ni. Nanti petang sikit la...

Baca lagi »

Ok tak mase load blog aku?
Ok tak mase load blog aku?

Aku try ngan browser aku ni, ok jer aku load blog ni tapi nak tau pandangan korang plak cam mane sebab banyak gak aku tambah script ngan ...

Baca lagi »

Rugi plak tak bawak kamera..
Rugi plak tak bawak kamera..

Baru jer lepas balik keje, terus usha2 kat reading list tengok entri rakan2 blogger, hehehe. Ape yang rugi ni? Rugi la sebab aku nak tunj...

Baca lagi »

Rase2 esok nak cuti membace..
Rase2 esok nak cuti membace..

Aku dah letih dah, cukup ler untuk hari ni, memang dari kol 2 lagi aku duk ngadap laptop, bukan blogging tapi membace ape yang aku nak bu...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top