Korang setuju tak?
Korang setuju tak?

Baca lagi »

Share makan petang jap..
Share makan petang jap..

Rezeki petang, hehehe. Hari ni aku sentuh nasik sikit jer dan malas nak makan malam bnyak2, amik pluang makan petang jer. Simple2 sudah; ...

Baca lagi »

Mintak turun sikit alexa, felisss
Mintak turun sikit alexa, felisss

Nampak nye makin meriah web kat malaysia ni, blog aku skrg susah nak maintain bawah 800 tapi takpe sebab aku pnye target buat mase ni baw...

Baca lagi »

Blog punye pasal..
Blog punye pasal..

Dah macam out dah aku ni, pening giler duk bace blog ngan forum, berkait ngan niche. Sekarang aku dah decide dah ape yang aku nak buat da...

Baca lagi »

Rehat dulu sebelom sambung, hehehe
Rehat dulu sebelom sambung, hehehe

Aku baru jer lepas duk usha2 web, cari ilmu sikit2 ,hehehe. Hari ni letih sebab aku turun dari umah kol 6 pagi lagi, kene stop jap bloggi...

Baca lagi »

Keluar awal pagi, ade tempahan..
Keluar awal pagi, ade tempahan..

Kene keluar awal2 lagi, dalam kol 6 pagi tadi, ade orang wat tempahan untuk 20 roti canai. Sekarang nak siap2 diri dulu, pegi keje ca...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top