Penah makan telur hitam tak?
Penah makan telur hitam tak?

Fuhh, sambil2 layan blog, layan air tongkat ali, hehehe. Perot lapar, baru lepas wat keje tapi al maklum ler aku ni dalam diet, so, forbid...

Baca lagi »

Freelancing: Cara jana duit online
Freelancing: Cara jana duit online

Rase2 freelancing ni umum, mesti korang pun tahu kan. Secare basic, benda ni kite buat keje orang lain secare online pastu dibayar mngikut...

Baca lagi »

Slow sebab penamaan calon?
Slow sebab penamaan calon?

2 bende yang aku perasan slow hari ni; kedai ngan blog. Time aku keje tadi, tak ramai pun yang datang brekpes kat kedai, roti canai pun bnya...

Baca lagi »

Segmen Blogwalking Aisyah Humaira
Segmen Blogwalking Aisyah Humaira

Klik banner :)

Baca lagi »

Jangan pandang rendah pada orang biasa
Jangan pandang rendah pada orang biasa

Kadang2 ade di kalangan kite ni melekehkan orang2 biase, orang yang takde pangkat, gaji pun cukup2 makan, berpakaian pun sederhana, keje ...

Baca lagi »

Ukhwah sesama kita :)
Ukhwah sesama kita :)

Wallahu'alam

Baca lagi »

Nasib baek dah ok, murah plak tu
Nasib baek dah ok, murah plak tu

Motor dalam gambar kat atas tu, ade orang eksiden kat kampung, aku tak tau detail sebab mase aku datang kat workshop tadi pun, orang kat ...

Baca lagi »

BEN ASHAARI dan WEECLICKS
BEN ASHAARI dan WEECLICKS

KENAPAKAH ANDA NAK MENJANA PENDAPATAN MELALUI INTERNET INI ? Pendapatan online pun sekarang makin meriah, so, kat mane2 dalam internet...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top