Mesti korang pun macam ni
Mesti korang pun macam ni

Wallahu'alam

Baca lagi »

SEGMEN: KAMI & BLOG AWAK!
SEGMEN: KAMI & BLOG AWAK!

Segmen ini dijayakan oleh CCK, Aisya Humaira, FizGraphic dan Cik Lyeen

Baca lagi »

Ending jejalan petang bersama kaki ayam.. Erk?!
Ending jejalan petang bersama kaki ayam.. Erk?!

Fuuhh! Letih2, baru jer pas balik dari bandar, pegi balai polis untk buat repot, kes atuk aku eksiden. Alhamdulillah, sume nye selamat jer d...

Baca lagi »

Lalat pun bleh jadi model
Lalat pun bleh jadi model

Sebelom nak tunjuk gambar2 yang aku amik, nak bagitau yang gambar2 lalat ni BUKAN menunjukkan kedai aku tu penoh ngan lalat, nampak kotor , ...

Baca lagi »

Sedap ke hisap rokok?
Sedap ke hisap rokok?

Hmmm. Aku slalu tertanye2, cam mane erk kepuasan merokok tu, same ngan kepuasan makan eskerim ke? Ontah la, kang aku try hisap takot mel...

Baca lagi »

Jom berhijrah!
Jom berhijrah!

# Salam hari jumaat :) Wallahu'alam

Baca lagi »

Anda?
Anda?

Harap kite dapat hentikan drpd duk share gambar atas video yang nampak aurat seseorang. Ape yang haram kite lihat, haram untuk kite kong...

Baca lagi »

Halal itu wajib, berkat itu perlu
Halal itu wajib, berkat itu perlu

Buat duit ngan blog same jer keje kat luar sana, wajib cari yang halal dan berkat. Iklan la yang paling femes skali bile bab nak jana dui...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top