Sape yang berdomain .my dengan AsiaHost?
Sape yang berdomain .my dengan AsiaHost?

Cer korang klik printscreen kat atas tu, bleh bukak ke tak website asiahost. Aku dah try tadi, memang tak bleh pun, bimbang gak sebab kal...

Baca lagi »

Beristighfarlah
Beristighfarlah

Wallahu'alam

Baca lagi »

Kisah wang kertas RM1 dan RM100 :')
Kisah wang kertas RM1 dan RM100 :')

Wang kertas RM1 dan RM100 diperbuat dari kertas yg sama dan diedarkan oleh Bank Negara Malaysia (BNM). Ketika dicetak, mereka bersama, t...

Baca lagi »

Kamera dah ade, pastu cam mane ni?
Kamera dah ade, pastu cam mane ni?

Kamera dah ade tapi takde benda aku nak amik gambar, hohoho. Biarkan dulu, malas aku nak pegi jejalan amik gambar sebab letih, nak layan ...

Baca lagi »

Mood blogging tahap letop!
Mood blogging tahap letop!

Hehehehe. Cam mane tak hepi, kamera dah siap repair, yahuuuu.! Jap2 lagi nak siapkan diri pastu terus pegi bandar, claim kamera kesayanga...

Baca lagi »

Jadi pelanggan pun kene jugak beradab
Jadi pelanggan pun kene jugak beradab

Adoii, diorang ingat jadi pelanggan ni bleh wat suka hati jer lam kedai, jaga adab la, tak blajar skolah ke, hohoho. Kalau cerewet bab2 ...

Baca lagi »

Blogging kerana duit? Jangan!
Blogging kerana duit? Jangan!

Pepagi bute ni, sblom aku pegi keje, nak menulis sikit, hehehe. Ramai blogger2 kat luar sane masuk dalam dunia blog ni kerana nak buat duit,...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top