Sambil layan sambil donlod..
Sambil layan sambil donlod..

Pada hal takde idea sangat pun nak tulis entri malam ni tapi kongsi jer la yang ni, hehehe. Aku cepat2 nak tengok citer, adik pn tgh tung...

Baca lagi »

Sini ada senarai nak blogwalking :)
Sini ada senarai nak blogwalking :)

Petang2 ni best gak kan kalau pegi terjah blog rakan2 blogger kan, mane tau ade entri2 best nak bace,  Tekan 2 link kat bawah ni. Blo...

Baca lagi »

Kenangan budak2 90-an
Kenangan budak2 90-an

Budak2 skrang sempat maen ke tak? Hohoho. Memang aku akui, dulu takde semewah budak2 sekarang yang dah reti gune gadget...

Baca lagi »

SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY
SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY

Klik banner kalau nak join :)

Baca lagi »

Berniaga online sebagai blogger lebih cerah
Berniaga online sebagai blogger lebih cerah

Bermediumkan blogger pun dah cukup, tak semestinye korang kene daftar dengan SSM untuk buat name syarikat tapi satu jer susah sikit, nak dap...

Baca lagi »

Rezeki bersegmen jangan ditolak, hehehe
Rezeki bersegmen jangan ditolak, hehehe

Kadang2 ade dan kadang2 takde, sume tu rezeki masing2 dan alhamdulillah, aku bertuah semalam, hehehe. Ngehehe, malu ler nak tunjuk sebab jar...

Baca lagi »

#3 - WEEKLY GA BY SHARINA
#3 - WEEKLY GA BY SHARINA

Aku sponsor giveaway ni, hehehe. Meh2 join, tekan banner atas, syarat simple jer :)

Baca lagi »

Asas untuk kuruskan badan
Asas untuk kuruskan badan

Malam ni nak bercerita sikit pasal nak kuruskan badan, aku pun skrg dalam fasa menguruskan badan gak dan alhamdulillah, nampak jugak kesan d...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top