Hasil blog daripada usaha kecik aku :)
Hasil blog daripada usaha kecik aku :)

Blogging memang best tapi ade gak bnde yang rumit kene paham dan aku blajar sdikit demi sdikit, akhirnya dapat jugak hasil walaupun tak s...

Baca lagi »

Segmen: Jom bergegar dalam blog!
Segmen: Jom bergegar dalam blog!

- TAMAT - Assalamu'alaikum wbt. Segmen lagi! Hehehe. Kes dah takde keje la ni buat segmen, lagi pun aku tak sibuk, so, nak ler t...

Baca lagi »

Konsep baru entri aku menjadi, hehehe
Konsep baru entri aku menjadi, hehehe

Assalamu'alaikum wbt. Siang tadi aku ade post pasal konsep ni, simple jer aku tulis, korang boleh tengok kat sini . Ternyata konsep...

Baca lagi »

Script facebook buat hal ke?
Script facebook buat hal ke?

Assalamu'alaikum wbt. Aku ade nampak announcement yang facebook ni nak buat migration bulan 7 ni tapi tak tau la ade efek buat mase...

Baca lagi »

Ustaz Azhar Idrus gelak sampai menangis
Ustaz Azhar Idrus gelak sampai menangis

Assalamu'alaikum wbt Jom tengok, hehehe. Aku sndiri tengok pun tergelak gak sebab jemaah kat situ bagi jawapan nakal untuk soalan U...

Baca lagi »

Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta..
Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta..

Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join  Menang Bersama Segmen ERAZ...

Baca lagi »

"Paly pandai lukis doodle..?!"
"Paly pandai lukis doodle..?!"

Assalamu'alaikum wbt. Pandai ler kalau tiru, nak buat original tu yang susah sebab tak reti woo nak lukis start dari mule2, parah! ...

Baca lagi »

Hari ni memang semangat..!!
Hari ni memang semangat..!!

Assalamu'alaikum wbt. Uarrghh!! Hari ni semangat giler nak bukak entri2 berkonsepkan medium baru, hehehe. Mungkin tak nampak sangat...

Baca lagi »

Jom gegarkan blog diorang!! RAWR!
Jom gegarkan blog diorang!! RAWR!

Assalamu'alaikum wbt. Perghh tajukk, siap letak rawr gitu, hahaha. Segmen ni tamat 16hb, so, sempat lagi la yang nak join tu, heheh...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top