Selamat hari lahir ke-50
Selamat hari lahir ke-50

Assalamu'alaikum wbt. Baru jer selesai majlis kesyukuran, kecil2 jer, sempena hari lahir mak aku yang ke 50, hehe. Kek atas tu ayah...

Baca lagi »

Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria
Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria

Assalamualaikum... Hari ini saya nak lancarkan perang gerila ..Ehh...tertiba..nak lancarkan  Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria . Nama...

Baca lagi »

"Majlis kesyukuran untuk..?"
"Majlis kesyukuran untuk..?"

Assalamu'alaikum wbt. Malam ni ade makan2 sikit, kire macam majlis kesyukuran, nanti malam baru aku bagitau majlis untuk ape, heheh...

Baca lagi »

Tuntutan untuk kemalangan dalam kes cedera
Tuntutan untuk kemalangan dalam kes cedera

Assalamu'alaikum wbt Petang ni aku nak kongsi pasal tuntutan bile ade orang sekeliling terlibat dalam kemalangan. Benda2 macam ni...

Baca lagi »

Permulaan memang pening, adoiii
Permulaan memang pening, adoiii

Assalamu'alaikum wbt. Harap2 bile dah biase jangan la pening plak, hahaha. Aku baru jer duk bace artikel2 best dalam blog dan forum...

Baca lagi »

Susah betol nak maintain
Susah betol nak maintain

Assalamu'alaikum wbt. Maintain rank dalam alexa memang susah aku nak maintain, huhu. Rank alexa ni bergantung pade visit setiap har...

Baca lagi »

Simple tapi penuh dengan makna
Simple tapi penuh dengan makna

Assalamu'alaikum wbt. Indeed it is :) Wallahu'alam

Baca lagi »

SEGMEN: Saya Nak Free Gift by Miratul Reyyah
SEGMEN: Saya Nak Free Gift by Miratul Reyyah

Assalamu'alaikum wbt. Promote segmen rakan blogger jap, hehehe. Beliau ajak aku join tapi aku just promote jer la sebab hadiah tu m...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top