Matematik adik pun lambat jawab
Matematik adik pun lambat jawab

Assalamu'alaikum wbt. Best jer duk marah adik tapi abam die sndiri pening nak jawab, dah ler soalan bahagi jer, hahaha. Marah bukan...

Baca lagi »

Kata kunci untuk masakan/makanan
Kata kunci untuk masakan/makanan

Assalamu'alaikum wbt. Malam ni aku nak kongsi lagi kata kunci tapi bukan umum, khusus dalam kategori masakan atau makanan, boleh la ...

Baca lagi »

Solatlah dengan khusyuk
Solatlah dengan khusyuk

Assalamu'alaikum wbt. Gangguan dalam solat itu biasa, asalkan jiwa tak terganggu, dapat tunai solat dalam khusyuk. Solatlah deng...

Baca lagi »

Blog Paly dah ada sitelink dalam carian :)
Blog Paly dah ada sitelink dalam carian :)

Assalamu'alaikum wbt. Yahoooo! Sememangnye bende macam ni susah jugak nak dapat, mungkin bagi orang lain biase tapi bagi aku benda ...

Baca lagi »

"Selalu tangguh, adoii..."
"Selalu tangguh, adoii..."

Assalamu'alaikum wbt. Banyak lagi benda yang aku kene buat berkaitan dengan blog ni tapi selalu jer tangguh, sebab malas la ni, hoh...

Baca lagi »

Beli peplum lagi! Online ke?
Beli peplum lagi! Online ke?

Assalamu'alaikum wbt. Memang betol2 ramai sekarang pakai baju peplum tu, baju ke ape? Pakaian peplum la senang kan, aku mane la ret...

Baca lagi »

Off pegi keje, haha
Off pegi keje, haha

Assalamu'alaikum wbt. Siap post dalam blog lagi nak pegi keje, kes sebab dah tak keje 2 hari, gatal nak post, haha. Alhamdulillah, ...

Baca lagi »

Pelawak untuk 3 generasi
Pelawak untuk 3 generasi

Assalamu'alaikum wbt. Memang betol pun, king of silent comedy goes to this guy, Mr. Bean :) Wallahu'alam

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top