Beli secara online di Zalora Malaysia
Beli secara online di Zalora Malaysia

Assalamu'alaikum wbt. Zalora ni memang betol2 terbaek sebab senang nak berurusan, ramai gak aku duk tengok rakan2 blogger beli seca...

Baca lagi »

Muhasabah diri
Muhasabah diri

Assalamu'alaikum wbt. Muhasabah diri Memujuk hati.....hmm Jangan menilai manusia melalui pandangan mata..tetapi cuba selami set...

Baca lagi »

Jual peplum jugak la macam ni
Jual peplum jugak la macam ni

Assalamu'alaikum wbt. Serius, memang ramai yang jual peplum secara online, market tengah nak expand kot, aku nak join ke tak? Hahah...

Baca lagi »

Hias blog biar ada limit
Hias blog biar ada limit

Assalamu'alaikum wbt. Kalau kene dengan care, ramai rakan2 blogger akan selalu jenguk blog yang simple, kemas dan cantik, sebagai se...

Baca lagi »

Adik sudah, abang pun sudah..
Adik sudah, abang pun sudah..

Assalamu'alaikum wbt. Perot adik dah lapar, perot abam ni pun dah lapar gak, time untuk pegi cari makanan plak, brekfes pagi kate k...

Baca lagi »

"Aku susah nak tido pagi.."
"Aku susah nak tido pagi.."

Assalamu'alaikum wbt. Bab2 nak tido lepas solat subuh aku memang tak bleh, bukan jer lepas subuh, belah pagi susah aku nak tido. Ka...

Baca lagi »

Jualan peplum secara online makin meriah
Jualan peplum secara online makin meriah

Assalamu'alaikum wbt. Ade jugak rakan2 blogger yang jual peplum ni melalui blog diorang, memang bagus gak sebab oppurtinity jual pe...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top