Cicak senyum pun kiut, kan?
Cicak senyum pun kiut, kan?

Assalamu'alaikum wbt. Haiwan snyum pun kiut, apetah lagi kite ni manusia yang senyum itu satu sedekah. Jangan kedekut nak sen...

Baca lagi »

Makin dekat makin parah..
Makin dekat makin parah..

Assalamu'alaikum wbt. Politik oh politik, macam2 permainan yang diorang main, bukak isu ini, fitnah sana, tuduh sini dan macam2 lag...

Baca lagi »

Minum air banyak2, hehe
Minum air banyak2, hehe

Assalamu'alaikum wbt. Wallahu'alam

Baca lagi »

Segmen Blogwalking 24 Jam by Emas Putih
Segmen Blogwalking 24 Jam by Emas Putih

Assalamu'alaikum wbt. Wallahu'alam

Baca lagi »

Rezeki ada dimana2, usaha banyak2 :)
Rezeki ada dimana2, usaha banyak2 :)

Assalamu'alaikum wbt. Yakin itu wajib, usaha tetap kene ada :) Wallahu'alam

Baca lagi »

Tadaaaa!!!
Tadaaaa!!!

Assalamu'alaikum wbt. Fuhhh, baru jer siap edit blog sikit sebab tak jumpe code kat mane tadi, grrr. Ape yang berubah? Font entri b...

Baca lagi »

Salam jumaat ^_^
Salam jumaat ^_^

Assalamu'alaikum wbt. Pepagi jumaat ni memang tak tau nak buat ape dah sebab cuti kan, same gak untuk esok. Patot pepagi ni aku nak...

Baca lagi »

Iklan pada blog dipelbagaikan
Iklan pada blog dipelbagaikan

Assalamu'alaikum wbt. Makin hari makin bnyak aku timba ilmu2 baru dalam jana income melalui blog, hehehe. Niche blog memang best ta...

Baca lagi »

Habis rosak template aku..!
Habis rosak template aku..!

Assalamu'alaikum wbt. Hari ni memang mood ok aku nak setelkan keje2 blog sikit tapi tetibe plak buat hal, haha. Aku nak edit blog a...

Baca lagi »

#2 Aku nak promote blog korang :)
#2 Aku nak promote blog korang :)

Assalamu'alaikum wbt. Aku akan promote blog korang macam yg lepas2, harap trafik naik la walaupun sikit jer, hehehe. Hari tu ade ak...

Baca lagi »

Itulah sebuah persahabatan
Itulah sebuah persahabatan

Assalamu'alaikum wbt. Wallahu'alam

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top