#1 Blogger pilihan hari ini
#1 Blogger pilihan hari ini

Assalamu'alaikum wbt. Zati's Serenade Wallahu'alam

Baca lagi »

Antara kata kunci untuk SEO blog korang
Antara kata kunci untuk SEO blog korang

Assalamu'alaikum wbt. Malam ni aku nak kongsi keyword or kata kunci yang pengguna internet duk cari dalam google. Kata kunci yang a...

Baca lagi »

Crawl atau visit lagi penting untuk korang?
Crawl atau visit lagi penting untuk korang?

Assalamu'alaikum wbt. Highlight: 1 April - 8 April Data yang aku snap untuk visit dari 1 April hingga 11 April Aku ade post ...

Baca lagi »

Penyikat baju untuk adik, sakit tak?
Penyikat baju untuk adik, sakit tak?

Assalamu'alaikum wbt. Hohoho. Adik aku baru balik dari kem pengawas budak2 skolah rendah terus buat hal, merengek sane sini, jerk...

Baca lagi »

Terasa nak buat segmen la plak
Terasa nak buat segmen la plak

Assalamu'alaikum wbt. Maklum la, internet dah ok, macam2 perasaan datang biarpun keje blog tak siap2 lagi, hahaha. Aku dah ade idea...

Baca lagi »

Pheww, best boleh balik awal
Pheww, best boleh balik awal

Assalamu'alaikum wbt. Best jer ade pekerja baru, bleh balik awal, rehat awal sikit tapi petang ni ade keje lagi, ade orang nak deal...

Baca lagi »

Awww, kiut!! :)
Awww, kiut!! :)

Assalamu'alaikum wbt. Wallahu'alam

Baca lagi »

Rahsia untuk jadi orang gagal
Rahsia untuk jadi orang gagal

Assalamu'alaikum wbt. Wallahu'alam

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top