Cara kuruskan badan paling berkesan
Cara kuruskan badan paling berkesan

Assalamu'alaikum wbt. Banyak ubat atau minuman herba yang bleh buat badan kite lebih kurus atau slim, memang takleh nak nafikan sek...

Baca lagi »

Boleh sama2 kita fikirkan :)
Boleh sama2 kita fikirkan :)

Assalamu'alaikum wbt. Wallahu'alam

Baca lagi »

Teman kita semua semasa waktu kecil
Teman kita semua semasa waktu kecil

Assalamu'alaikum wbt. Kalau ade yang cakap bukan, mesti salah, hehehe. Memang ade yang selalu manje ngan ayah tapi mesti lebih kepa...

Baca lagi »

Tips untuk jual rumah
Tips untuk jual rumah

Assalamu'alaikum wbt. Menjual rumah tidak semudah yang ada difikiran ramai. Beberapa pemilik rumah yang mengalami kerugian ribuan ...

Baca lagi »

Terus terjah entri, hehehe
Terus terjah entri, hehehe

Assalamu'alaikum wbt. Entri ape? Entri latest rakan2 blogger la, hehehe. Aku baru jer balik dari bandar, dah settle dah keje2 kat b...

Baca lagi »

Keje belambak!!
Keje belambak!!

Assalamu'alaikum wbt. Abis jer keje kat kedai, kene pegi bandar jap2 lagi, ni pun tunggu adik siap dulu. Banyak woo keje nak buat ...

Baca lagi »

Pesanan roh kepada manusia
Pesanan roh kepada manusia

Assalamu'alaikum wbt. Apabila roh keluar dari jasad, ia akan berkata-kata dan seluruh isi alam sama ada di langit atau bumi akan mend...

Baca lagi »

Aksi kucing yang comel (^_^)
Aksi kucing yang comel (^_^)

Assalamu'alaikum wbt. Sape shaye?? Hehehe Iklan darlie, meoww.. Cantik tak gigi saye? Innocent~ This is what i'...

Baca lagi »

Perempuan jual mahal itu dicari ^_^
Perempuan jual mahal itu dicari ^_^

Assalamu'alaikum wbt. Wallahu'alam

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top