Tolak kasi laju lagi feliss! Hahaha
Tolak kasi laju lagi feliss! Hahaha

Assalamu'alaikum wbt. Baru satu part, dekat ngan 5 jam baru siap, hahaha. Nak buat cam mane kan, dah internet slow, diorang cakap m...

Baca lagi »

Malam ni baru nak usha
Malam ni baru nak usha

Assalamu'alaikum wbt. Harap2 malam ni internet tak buat hal sebab bleh la aku bace entri2 yang korang tinggal kat sini . Petang ni ...

Baca lagi »

6 saiz turun, yessz!!!
6 saiz turun, yessz!!!

Assalamu'alaikum wbt. Tadi aku pegi kedai pakaian sebab nak beli sluar untuk pakai time keje, usha punye usha, tengok2 ade saiz kec...

Baca lagi »

Nak bace tapi ade keje lagi
Nak bace tapi ade keje lagi

Assalamu'alaikum wbt. Belom lagi approve untuk komen entri yang aku nak promote tu, hehe. Nak jer aku bace ape yang ade dalam entri...

Baca lagi »

#1 Aku nak promote blog korang :)
#1 Aku nak promote blog korang :)

Assalamu'alaikum wbt. Wahhh, ngantok nye tapi lepas subuh kene pegi keje, hehehe. Bleh korang tinggalkn link entri yang best dal...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top