Sesal kemudian dah takde gune
Sesal kemudian dah takde gune

Assalamu'alaikum wbt. Syukur sebab ade rezeki malam ni tapi menyesal, hahaha. Sesal sebab? Nafsu nak makan tu lebih2 plak malam ni....

Baca lagi »

SEO blog aku ni akan dimantapkan lagi
SEO blog aku ni akan dimantapkan lagi

Assalamu'alaikum wbt. Buat mase ni SEO aku dah nampak ok tapi belom sampai tahap mid lagi, hehehe. Aku dah anggap SEO blog aku ni o...

Baca lagi »

Umur para Nabi
Umur para Nabi

Assalamu'alaikum wbt. Wallahu'alam

Baca lagi »

Ade 2 idea tapi..
Ade 2 idea tapi..

Assalamu'alaikum wbt. Pagi tadi aku duk usha2 paper sambil bace ape yang patot tapi kebnyakan nye aku suke bace title jer, hahaha. Dal...

Baca lagi »

I got my own way to....
I got my own way to....

Assalamu'alaikum wbt. Aku duk tengok blog blogger2 otai, diorang berjaya atas care diorang tersendiri, so, korang pun kene la cari ...

Baca lagi »

Ok, internet buat hal..
Ok, internet buat hal..

Assalamu'alaikum wbt. Masalah same jer duk berlaku, internet rosak tiap kali nak hujan atau hujan, buat keje ke tak diorang ni. Nan...

Baca lagi »

Mega Topup Giveaway
Mega Topup Giveaway

Assalamu'alaikum wbt. Bismillahirahmanirahim..pada hari ini .blog  Nabila Biela  dan  Aisyah Humaira' merasmikan Mega Topup G...

Baca lagi »

Kene usaha lagi!
Kene usaha lagi!

Assalamu'alaikum wbt. Makin hari makin ketara dah ni, makin bnyak kene guna duit, bukan untuk keperluan jer, termasuk la modal nak ...

Baca lagi »

Mr Bean vs Einstein
Mr Bean vs Einstein

Assalamu'alaikum wbt. Einstein & Mr. Bean sitting next to each other on a long flight.. Einstein says, "Let's play...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top