Senarai untuk blogwalking dah siap ^_^
Senarai untuk blogwalking dah siap ^_^

Assalamu'alaikum wbt. Hahahahahahaha!!! Hepi2 sebab dah setel masukkan lebih 150 link blog rakan2 blogger dalam satu bloglist besar...

Baca lagi »

Arghh! Makin menurun??!
Arghh! Makin menurun??!

Assalamu'alaikum wbt. Aku baru jer balik, pegi jejalan cari kasut skolah adik aku, naseb baek la jumpa cepat, boleh balik cepat2 se...

Baca lagi »

2 iklan dah masuk
2 iklan dah masuk

Assalamu'alaikum wbt. Iklan dalam blog? Nuffnang? Sponsor post? Bukan2, iklan dalam blog ni aku tak bukak lagi sebab belom capai ta...

Baca lagi »

Tu sebab aku malas nak syampu rambut
Tu sebab aku malas nak syampu rambut

Assalamu'alaikum wbt. Malas tak malas, kene jugak syampu sebab rambut panjang kene la jage sikit, rambut pendek tak nak, pandai2 la...

Baca lagi »

Baru betol care berpolitik cam ni
Baru betol care berpolitik cam ni

Assalamu'alaikum wbt. Bes betol dengar diorang duk citer hal politik berlandaskan agama walaupun aku juz tumpang dgr sambil keje, h...

Baca lagi »

Kesalahan dalam solat
Kesalahan dalam solat

Assalamu'alaikum wbt. Selamat beramal. Wallahu'alam

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top