Jom join Bubbly & Associates Giveaway!
Jom join Bubbly & Associates Giveaway!

Assalamu'alaikum wbt. SYARAT2 PENYERTAAN 1) Follow Blog Farah's Bubblynotes 2) Follow Blog Sponsors: | BUDAK KAMPUNG ...

Baca lagi »

Cer letak tapak tangan atas api mancis
Cer letak tapak tangan atas api mancis

Assalamu'alaikum wbt. Saje jer aku nak citer ape yang aku tengok minggu lepas, hari rabu. Selalu kat kampung aku ni kalau hari rabu...

Baca lagi »

Malaikat bernama 'Ibu'
Malaikat bernama 'Ibu'

Assalamu'alaikum wbt. Adalah dikisahkan… pada ketika seorang bayi akan dilahirkan ke dunia. * Bayi itu bertanya kepada Tuhan : “...

Baca lagi »

Tak kongsi tak semestinye kedekot :)
Tak kongsi tak semestinye kedekot :)

Assalamu'alaikum wbt. Baru jer lepas makan ikan siakap masak stim ngan telor gulung, kenyang, alhamdulillah. Perot pun dah hilang l...

Baca lagi »

Macam tu la nampaknye, huhuhu
Macam tu la nampaknye, huhuhu

Assalamu'alaikum wbt. Disebabkan masalah2 tertentu, aku terpakse batalkan niat nak beli DSLR mase bulan pose nanti, kene guna kamer...

Baca lagi »

Makanan yang ceria, burrpp!
Makanan yang ceria, burrpp!

Assalamu'alaikum wbt. Ceria tu memang ler ceria, kreatif dan bijak care diorang susun tapi u...

Baca lagi »

3000 helai baju kosong dalam 4 hari?!
3000 helai baju kosong dalam 4 hari?!

Assalamu'alaikum wbt. Fuhhh, rase2 melepas jer untuk tempahan ni sebab tak sempat kot nak buat 3000 helai dalam mase 4 hari, pembel...

Baca lagi »

Solat sunat Dhuha
Solat sunat Dhuha

Assalamu'alaikum wbt. Wallahu'alam

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top