In-page analytic, best gak :)
In-page analytic, best gak :)

Assalamu'alaikum wbt. Tadi bukan maen lagi bukak entri nak cakap yang aku ni ngantok giler tapi sekarang dah kurang, hahaha. Kes bu...

Baca lagi »

Stop edit gambar, dah ngantok..
Stop edit gambar, dah ngantok..

Assalamu'alaikum wbt. Cukup ler untuk ari ni aku mengedit gambar2 dari rakan blogger, sume gambar kat atas ni yang dah ...

Baca lagi »

Waktu - waktu doa mustajab
Waktu - waktu doa mustajab

Assalamu'alaikum wbt. Allah memberikan setiap waktu dengan keutamaan dan kemuliaan yang berbeza-beza, di antaranya ada waktu-waktu...

Baca lagi »

2 gambar model dah siap edit!
2 gambar model dah siap edit!

Assalamu'alaikum wbt. Pheww, siap jugak aku mengedit 2 gambar model ni dan memang lame pun aku amik mase nak pilih filter cam mane,...

Baca lagi »

Aku duk edit, adik layan oggy
Aku duk edit, adik layan oggy

Assalamu'alaikum wbt. Ni ler nasib biler kamera rosak dan tak siap2 lagi repair, terus snap ngan laptop, hahaha. Petang ni aku ting...

Baca lagi »

Time for editing.. bajet jadi editor
Time for editing.. bajet jadi editor

Assalamu'alaikum wbt. Semalam aku dah siap 3 gambar aku edit untuk 2 rakan blogger, so, hari ni aku nak sambung mengedit plak tapi ...

Baca lagi »

Khas untuk perempuan, hehe
Khas untuk perempuan, hehe

Assalamu'alaikum wbt. Korang bace la ape yang ditulis kat atas ni, aku dah siap2 besarkan saiz gambar ni. Jangan melebih2 kecuali u...

Baca lagi »

Esok plak aku edit, hehe
Esok plak aku edit, hehe

Assalamu'alaikum wbt. Ada 4 rakan blogger lagi untuk aku edit gambar2 diorang, so, aku sambung edit gambar tu esok plak dan setiap ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top