Cara kempiskan perut buncit
Cara kempiskan perut buncit

Assalamu'alaikum wbt. Aku memang dalam diet sekarang tapi yg no 3 tu susah aku nak ikot, kalau gula memang aku tak suka makan or mi...

Baca lagi »

Best kan kalau bleh amik gambar moment cam ni
Best kan kalau bleh amik gambar moment cam ni

Assalamu'alaikum wbt. Black panthers. Raaaawwrrr!!! Hahaha. Best nye amik gambar haiwan cam ni, tambah plak haiwan yang susah nk ju...

Baca lagi »

Dosa meninggalkan solat
Dosa meninggalkan solat

Assalamu'alaikum wbt. Renung2kan :') Wallahu'alam

Baca lagi »

3 gambar sudah siap aku edit
3 gambar sudah siap aku edit

Assalamu'alaikum wbt. Err... err... err... Malu ler nak tunjuk gambar2 yang aku edit ni, huhu. Gatal nak gune photoshop jer tapi sk...

Baca lagi »

Baek punye dari arab saudi ni
Baek punye dari arab saudi ni

Assalamu'alaikum wbt. Biar gambar jer bercerita, hahaha. Last tu tak leh blah, siap tukar tayar lagi, sempoi tul. Wal...

Baca lagi »

Neves lak aku nak edit gambar
Neves lak aku nak edit gambar

Assalamu'alaikum wbt. Memang bes ler nanti time aku free2 duk depan laptop ni, bleh layan gambar2 yang rakan2 blogger suh edit, heh...

Baca lagi »

Sudah tamat akhirnya..
Sudah tamat akhirnya..

Assalamu'alaikum wbt. Pheww..~ Akhirnya, dah tamat gak segmen 300 bloggers yang aku anjurkan tu dan ramai jugak rakan2 blogger yang...

Baca lagi »

Quote pagi ni
Quote pagi ni

Assalamu'alaikum wbt. Sebelom pegi keje, sambil2 duk tunggu adik siap2 pakai baju skolah, share satu quote yang superb and ohsem ...

Baca lagi »

Cara pangkah undi
Cara pangkah undi

Assalamu'alaikum wbt. Ramai juga aku duk bace entri blogger yang diorang ni fes timer dalam mengundi pilihanraya, nak tunaikan kewa...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top