Segmen: 300 Bloggers
Segmen: 300 Bloggers

- TAMAT - Assalamu'alaikum wbt. 300 bloggers?! Perghh, banyak nye, hehe. Segmen aku nak buat ni khas untuk aku letak dalam blogl...

Baca lagi »

Senarai rakan blogger yang join '300 bloggers'
Senarai rakan blogger yang join '300 bloggers'

Assalamu'alaikum wbt. Rase2 aku tak sebot plak kan dalam entri segmen tu, cume kias sikit2 jer. Sume blogger yang join segmen ni ak...

Baca lagi »

Boleh bagi gambar korang tak?
Boleh bagi gambar korang tak?

Assalamu'alaikum wbt. Time2 free, kadang2 gatal gak nak edit gambar tapi sekarang ni kamera tgh repair dan takde la gambar2 terbaru...

Baca lagi »

Kamera takde, idea pun kurang
Kamera takde, idea pun kurang

Assalamu'alaikum wbt. Jadi blogger ni, kamera tu dah macam satu keperluan plak, hahaha. Ye lar, aku sendiri jugak yang perasan seba...

Baca lagi »

Diorang dah masuk, korang?
Diorang dah masuk, korang?

Assalamu'alaikum wbt. Macam yang aku dah janjikan, rakan blogger yang bnyak komen kat sini aku buat satu penghargaan iaitu backlink...

Baca lagi »

Baru 25 blog aku masukkan, hoho
Baru 25 blog aku masukkan, hoho

Assalamu'alaikum wbt. Tekan sini dulu, pastu sini lak, bukak tab pop up ni, paste kat sini, copy kat entri rakan2 blogger, pastu te...

Baca lagi »

Ade lagi kene tipu erk..
Ade lagi kene tipu erk..

Assalamu'alaikum wbt. Ade sape2 berita semalam? Huhuhu. Aku tak tau gambar atas tu tuan badan yang kene tipu or sekadar gambar hias...

Baca lagi »

Setiap masalah ada jalan penyelesaian
Setiap masalah ada jalan penyelesaian

Assalamu'alaikum wbt. Masalah? Banyak jugak masalah sekarang yang aku kene selesaikan tapi kene yakin sebab setiap masalah mesti ad...

Baca lagi »

Ok, dah test dah
Ok, dah test dah

Assalamu'alaikum wbt. Aku dah test script tadi, fes script tu tak menjadi plak dalam template aku ni, malas nak godek2 script tu, t...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top