Jari pengomen tegar Mac 2013
Jari pengomen tegar Mac 2013

Assalamu'alaikum wbt. Khas untuk jari2 yang rajin komen kat sini, 10 teratas aku akan letak backlink untuk blog korang, idea ni aku...

Baca lagi »

Jangan rase pelik plak...
Jangan rase pelik plak...

Assalamu'alaikum wbt. Kalau aku pnye blog ni tak teratur malam ni sebab mungkin aku tengah test script untuk template blog ni, kang...

Baca lagi »

Keje blog pun tak siap lagi ni
Keje blog pun tak siap lagi ni

Assalamu'alaikum wbt. Nampak jer rilek ni, bleh update blog tiap2 hari tapi keje blog tak siap lagi. Malas? Sudah tentu, hahaha. Ak...

Baca lagi »

Segar dan nyamaaann~~
Segar dan nyamaaann~~

Assalamu'alaikum wbt. Seperti yang korang dah sedia maklum, sekarang ni musim kemarau, mungkin belah pantai timur jer kot, huhu. Se...

Baca lagi »

Tukar diet baru memang mencabar
Tukar diet baru memang mencabar

Assalamu'alaikum wbt. Dah berape hari dah aku tukar diet baru aku ni sebab diet lame macam dah kurang berkesan, so, aku nak try yan...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: 10 wasiat Rasulullah SAW
Tazkirah Pagi: 10 wasiat Rasulullah SAW

Assalamu'alaikum wbt. 10 Wasiat Rasulullah SAW Kepada Puterinya Fatimah Az Zahra Ya Fatimah, wanita yang membuat tepung untuk s...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top