Thanks sebab sudi join :)
Thanks sebab sudi join :)

Assalamu'alaikum wbt. Entri khas untuk ucap kan trime kasih kepada rakan2 blogger yang sudi join, support segmen 300 bloggers tu. S...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Senyum mengubati luka
Tazkirah Maghrib: Senyum mengubati luka

Assalamu'alaikum wbt. Ada air mata dibalik setiap senyuman.. Ada kasih sayang dibalik setiap amarah.. Ada pengorbanan dibalik...

Baca lagi »

Nak buat ape plak ni?
Nak buat ape plak ni?

Assalamu'alaikum wbt. Dah usha sikit2 blog dan entri latest rakan blogger tapi tak bnyak pun entri latest petang ni, pelik gak seba...

Baca lagi »

Cara menghilangkan nafas berbau
Cara menghilangkan nafas berbau

Assalamu'aalikum wbt. Masalah nafas berbau seharusnya diberi perhatian kerana ia mampu untuk mengurangkan keyakinan seseorang untu...

Baca lagi »

Header baru, macam mane?
Header baru, macam mane?

Assalamu'alaikum wbt. Bukan maen letih lagi duk cari font sesuai dan ni jer result yang aku dapat. Banyak font kat luar tu ade lice...

Baca lagi »

Bila agama diketepikan
Bila agama diketepikan

Assalamu'alaikum wbt. TEMERLOH - Seorang pengawal keselamatan warga emas sanggup mengajak rakannya untuk khayal bersama ketika sed...

Baca lagi »

Sumber blogwalking :)
Sumber blogwalking :)

Assalamu'alaikum wbt. Dah letak dah backlink untuk ke bloglist yang ramai rakan2 blogger join dalam segmen 300 bloggers tu. Bukan a...

Baca lagi »

Kalau citer kat budak2 macam mane?
Kalau citer kat budak2 macam mane?

Assalamu'alaikum wbt. Punca rambut kusut waktu pagi Punca air liur basi Rase2 aku la, kalau citer kat budak2 90-an mungkin ...

Baca lagi »

Esok tak keje lagi
Esok tak keje lagi

Assalamu'alaikum wbt. Sekarang dah beransur pulih slow2 tapi esok rehat jer, kasi betol2 sihat. Ok, macam mane plak ngan aku? Hahah...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top