Aku plak yang kene
Aku plak yang kene

Assalamu'alaikum wbt. Mule2 adik aku yang demam terok, muntah2, batuk, pastu mak aku plak tapi demam ngan sakit tubuh badan jer dan...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: 10 ciri calon suami yang baik
Tazkirah Maghrib: 10 ciri calon suami yang baik

Assalamu'alaikum wbt. Jika anda seorang wanita, carilah lelaki yang mempunyai sifat-sifat berikut manakala jika anda seorang lelak...

Baca lagi »

Jom kuar!!!
Jom kuar!!!

Assalamu'alaikum wbt. Perghh, penoh ngan entri pasal aku jer hari ni, huhu. Terime jer le sebab takde idea sekarang ni, lagi pun ja...

Baca lagi »

Makin tak sabar nak try ni
Makin tak sabar nak try ni

Assalamu'alaikum wbt. Try ape? Try nak snap gambar macam atas ni ler, cantek giler gambar diorang amik ni, hohoho. Aku tering...

Baca lagi »

Ok, aku nak buat ape sekarang?
Ok, aku nak buat ape sekarang?

Assalamu'alaikum wbt. Dulu bes jer keje online, pagi2 dah tau nak buat ape tapi hari ni aku blank macam kelmarin, tak tau nak buat ...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Belajarlah
Tazkirah Pagi: Belajarlah

Assalamu'alaikum wbt. Belajar Bersyukur Meski Tak Cukup, Belajar Ikhlas Meski Tak Rela, Belajar Memberi Meski Tak Seberapa, ...

Baca lagi »

Biar gambar bercerita
Biar gambar bercerita

Assalamu'alaikum wbt. Hahahaha. Lawak tol ler sape yang buat ni. Feature henset tu yang takleh blah, ohsem snake game, haha. Kalau ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top