Makin lama makin kurang bes..
Makin lama makin kurang bes..

Assalamu'alaikum wbt. Macam mane tak kurang bes dalam berblogging ni, takde kamera aku nak amik gambar, share dalam blog, huhuhu. A...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Golongan yang doanya mustajab
Tazkirah Maghrib: Golongan yang doanya mustajab

Assalamu'alaikum wbt. Ada 10 golongan orang yang doanya mustajab: 1. Doa seorang muslim terhadap saudaranya tanpa pengetahuannya...

Baca lagi »

Antara perkara yang boleh melemahkan otak
Antara perkara yang boleh melemahkan otak

Assalamu'alaikum wbt. 1. Tidak Mengambil Sarapan Pagi. Otak merupakan organ yang paling banyak menggunakan tenaga, iaitu sebanyak...

Baca lagi »

Sweet ke bodoh?
Sweet ke bodoh?

Assalamu'alaikum wbt. Musim2 kemarau ni memang dahaga kan air sejuk, tambah2 kalau ade ais, lagi superb nak hilang kan panas ni. Te...

Baca lagi »

Pagi yang hening
Pagi yang hening

Assalamu'alaikum wbt. Breakfast sudah! Hahaha. Hari ni brekfes ngan kuih2 kat kedai lain, kene beli, selalu makan kat kedai mak jer...

Baca lagi »

Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April
Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April

Assalamu'alaikum wbt. Ehem ehem ehem. Aku nak join segmen dari bro apit ni, supot menyapot tu amalan mulia, hahaha. Tadi pun aku ad...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Hadis tentang solat
Tazkirah Pagi: Hadis tentang solat

Assalamu'alaikum wbt. Rasulullah s.a.w bersabda : "Solat berjemaah itu lebih afdal (baik) daripada solat bersendirian dengan 2...

Baca lagi »

Pencarian Bloglist Blog Bila Jari Mula Menaip
Pencarian Bloglist Blog Bila Jari Mula Menaip

Assalamu'alaikum wbt. Aku personally di invite untuk join segmen ni, ceh, cam VIP la plak personally invite gituu, hahaha. Lagipun ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top