Aku buat cover Kiss The Rain yang simple
Aku buat cover Kiss The Rain yang simple

Assalamu'alaikum wbt. Hehehehe. Aku cakap simple sebab aku buat cover tu ngan aplikasi piano dalam samsung tablet aku, video ni dah...

Baca lagi »

Esok tak keje, nak buat apa?
Esok tak keje, nak buat apa?

Assalamu'alaikum wbt. Yahoooo! Esok tak keje sebab mak tak sihat tapi sekarang mak dah beransur pulih tapi tetap gak tutup kedai, k...

Baca lagi »

Kucing kacau kucing. Cute!
Kucing kacau kucing. Cute!

Assalamu'alaikum wbt. Hahaha. Cute betol tengok kucing tu duk kaco kawan die nak tido. Last2 die plak kene, siap kangkang lagi. Te...

Baca lagi »

Akhirnya berhasil!!!
Akhirnya berhasil!!!

Assalamu'alaikum wbt. Sekarang kan musim cuti penggal sekolah, so, alhamdulillah, customer untuk cuti ni memang meningkat dan letih...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Pakai cinicin cara Islam
Tazkirah Pagi: Pakai cinicin cara Islam

Assalamu'alaikum wbt. “Nasihat Nabi Muhammad S.A.W kepada Saidina Ali sesudah Saidina Ali berkahwin dengan Siti Fatimah iaitu anak...

Baca lagi »

Tips kesihatan malam ini :)
Tips kesihatan malam ini :)

Assalamu'alaikum wbt. Aku tak tau la sejauh mana info ni betol ke tak tapi sekurang2 nye kite boleh jer elakkan, bukan susah pun na...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top