Idea nak update blog takde, terus usha...
Idea nak update blog takde, terus usha...

Assalamu'alaikum wbt. Usha kamera2 dslr ler, hahaha. Saje bace sikit2 sebelom beli nanti bulan pose, kalau ade rezeki, hehe. Kalau ...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Malaikat maut intai 70kali sehari
Tazkirah Maghrib: Malaikat maut intai 70kali sehari

Assalamu'alaikum wbt. Memang tiada siapa pun dapat menduga bila saat kematian mereka akan tiba. Sebab itu ramai yang masih leka da...

Baca lagi »

Macam berjangkit jer ni
Macam berjangkit jer ni

Assalamu'alaikum wbt. Baru2 ni adik aku demam muntah2, dan sekarang dah beransur pulih dah, siap pegi cabut gigi lagi pagi td, haha...

Baca lagi »

Special Giveaway : Buah tangan dari LANGKAWI dari CF
Special Giveaway : Buah tangan dari LANGKAWI dari CF

*Nak join? KLIK BANNER * Tuisyen Cikgu Fizi adalah sebuah Tuisyen yang bukan dibawah kerajaan. Pusat Tuisyen yang berada di A kad...

Baca lagi »

Level infinite dalam kemahiran photoshop
Level infinite dalam kemahiran photoshop

Assalamu'alaikum wbt. Lawak detected! Hahahaha. Thank you for viewing and reading this post Sekian Wallahu'alam

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Kelebihan solat Subuh dan Asar awal waktu
Tazkirah Pagi: Kelebihan solat Subuh dan Asar awal waktu

Assalamu'alaikum wbt. بسم الله الرحمن الرحيم Malaikat berganti-ganti menjaga manusia pada siang dan malam. Malaikat yang menjag...

Baca lagi »

Harap trafik korang naik :)
Harap trafik korang naik :)

Assalamu'alaikum wbt. Lagi beberapa minit jer nak masuk hari baru, aku snap statistik page kat analytic untuk entri kat sini , teru...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top