Blogger2 ohsem!
Blogger2 ohsem!

Assalamu'alaikum wbt. Seperti yang aku janjikan, aku akan promote blogger2 yang ohsem ni sebab diorang sudi bantu aku dalam testing...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Jiwa tenang bersama Islam
Tazkirah Maghrib: Jiwa tenang bersama Islam

Assalamu'alaikum wbt. Tenang... Tenangnya hati tidak boleh dibeli dengan wang ringgit, Tenangnya jiwa tidak boleh dipinjam ol...

Baca lagi »

Kamera dah 2 minggu hantar
Kamera dah 2 minggu hantar

Assalamu'alaikum wbt. Hampir 2 minggu dah blog aku ni tak diupdate dengan gambar2 latest yang aku snap ngan kamera kesayangan aku t...

Baca lagi »

Siapa saja ada hak untuk bahagia
Siapa saja ada hak untuk bahagia

Assalamu'alaikum wbt. Lepas jer aku tengok gambar kat atas ni, terdetik plak dalam hati nak bukak satu entri pasal gambar ni. Banya...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Hukum mencukur bulu kening
Tazkirah Pagi: Hukum mencukur bulu kening

Assalamu'alaikum wbt. Daripada Abdullah bin Mas'ud berkata, "Allah SWT mengutuk para wanita yang mencukur dan membentuk bu...

Baca lagi »

Cara atasi feed blog tak up-to-date
Cara atasi feed blog tak up-to-date

Assalamu'alaikum wbt. Sini dan sini . 2 link tu antara entri yang aku bagitau pasal feed blog aku ni kurang betol, tak up-to-date ...

Baca lagi »

Baju cotton kosong murah - 12 warna
Baju cotton kosong murah - 12 warna

Assalamu'alaikum wbt. Entri baju malam ni pulak, aku nak kongsi baju2 yang ada live stock kat supplier. Baru jer lepas tengok, ada 12 ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top