Hikmah disebalik pertangguhan
Hikmah disebalik pertangguhan

Assalamu'alaikum wbt. Selepas kecewa minggu lepas sb tak dapat nak beli kamera walaupun bajet ade tapi sekarang aku dah terima kera...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Kita dipanggil 3 kali dalam seumur hidup
Tazkirah Maghrib: Kita dipanggil 3 kali dalam seumur hidup

Assalamu'alaikum wbt. Ibu berkata ; Allah hanya memanggil kita 3 kali saja seumur hidup. Keningku berkerut ; Sedikit sekali All...

Baca lagi »

Terima kasih rakan blogger ^_^
Terima kasih rakan blogger ^_^

Assalamu'alaikum wbt. Aku sangat2 berterime kasih kpd blogger2 yang sudi bantu aku. Bantu ape? Tekan kat gambar kiut atas tu dan ak...

Baca lagi »

Aku nak tolong promote blog korang
Aku nak tolong promote blog korang

Assalamu'alaikum wbt. Hari ni aku nak promote blog korang, aku akan buat satu entri khas dan terus ping ke group2 facebook, mane tau d...

Baca lagi »

Blog feed macam dah ok jer ni
Blog feed macam dah ok jer ni

Assalamu'alaikum wbt. Semalam ade jugak aku post entri dan terus jer kuar dalam feed. Rase2 macam dah ok jer tapi tak konfem lagi s...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: 4 golongan lelaki ditarik masuk neraka oleh wanita
Tazkirah Pagi: 4 golongan lelaki ditarik masuk neraka oleh wanita

Assalamu'alaikum wbt. 1. Ayahnya Jika seseorang yang bergelar ayah tidak mempedulikan anak perempuannya di dunia. Dia tidak memb...

Baca lagi »

Syntax Error
Syntax Error

Assalamu'alaikum wbt.  Ada logik jugak die bagi jawapan cam ni, hahaha. Dah key in sume data yang patot tapi bile tekan '='...

Baca lagi »

Baju @ T-shirt kosong murah dah boleh tempah?
Baju @ T-shirt kosong murah dah boleh tempah?

Assalamu'alaikum wbt. Gambar2 kat atas ni antara contoh baju yang aku jual, memang berkualiti pun, jenis cotton lagi, hehehe...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top