Pakcik berkongsi makanan dengan kucing
Pakcik berkongsi makanan dengan kucing

Assalamu'alaikum wbt. Gambar kat atas ni pun dah cukup menggambarkan kemuliaan pakcik tu terhadap binatang. Aku tak tau la kalau ga...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Suami terbaik
Tazkirah Maghrib: Suami terbaik

Assalamu'alaikum wbt. Seorang suami yang selalu memuliakan isterinya. Seorang suami yang selalu menampakkan senyum di depan i...

Baca lagi »

Geram tol ngan blog feeds
Geram tol ngan blog feeds

Assalamu'alaikum wbt. Aku try jugak search lam google kot2 ade update ape2 pasal feed blog ni tapi tak jumpe pun. Ade jugak blogger ba...

Baca lagi »

Segmen Sabtu by Pn.Qaleshya & Emas Putih
Segmen Sabtu by Pn.Qaleshya & Emas Putih

Assalamualaikum Hari ni nak buat segmen simple yang mana bertujuan untuk mengeratkan silaturahim, menambah follower, meningkatkan pagev...

Baca lagi »

Boleh tolong suggest?
Boleh tolong suggest?

Assalamu'alaikum wbt. Mood datang nak buat satu form tadi dan memang sudah siap pun, siap hyperlink dah "Contact Me" kat ...

Baca lagi »

Satu lagi hari yang baik
Satu lagi hari yang baik

Assalamu'alaikum wbt. Alhamdulillah, hari ni habis 4kg dalam pukul 9 pagi tadi. Semalam ingat nak buat 5kg tapi susu plak habis, ma...

Baca lagi »

Feed blog buat hal
Feed blog buat hal

Assalamu'alaikum wbt. Due2 print skrin baru jer aku amik tadi. Feed blog aku macam tak betol jer, atau browser aku yang tak beto...

Baca lagi »

Baju @ T-shirt kosong murah
Baju @ T-shirt kosong murah

Assalamu'alaikum wbt. Aku teringin nak jual baju2 atau tshirt kosong yang murah melalui blog, bukan aku nak tujukan kepada rakan2 b...

Baca lagi »

Giveaway Naili Shoppe Di Mialiana.com
Giveaway Naili Shoppe Di Mialiana.com

Giveaway Naili-Shoppe Di Mialiana.com NAILI SHOPPE : Kedai Online Termurah Di Pasaran Naili Shoppe merupakan pemborong, pengedar...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top