Hmmm
Hmmm

Assalamu'alaikum wbt. Hari ni memang macam2 berlaku, letih tu tak yah cakap la, huhuhu. Paling sedih pasal kamera tu, aku tak leh n...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Bacalah Al-Quran
Tazkirah Maghrib: Bacalah Al-Quran

Assalamu'alaikum wbt. Thank you for viewing and reading this post Sekian Wallahu'alam

Baca lagi »

For all the moments they could have, why these moments?
For all the moments they could have, why these moments?

Assalamu'alaikum wbt. Memang terbaek la diorang snap time macam ni, nak jugak terasa snap macam ni...

Baca lagi »

Maintain tapi turun, hmm?
Maintain tapi turun, hmm?

Assalamu'alaikum wbt. Mule2 nak citer pasal berat dulu. Bab2 berat ni aku tak kisah sangat sebab aku aim untuk shape body jer. Last se...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Adab makan dan minum menurut sunnah Rasulullah
Tazkirah Pagi: Adab makan dan minum menurut sunnah Rasulullah

Assalamu'alaikum wbt. Islam agama yang mencakupi semua aspek kehidupan termasuk perkara membabitkan pemakanan. Tidak dapat dinafik...

Baca lagi »

Kongsi gambar kucing japp.. hehehe
Kongsi gambar kucing japp.. hehehe

Assalamu'alaikum wbt. Thank you for viewing and reading this post Sekian ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top