Baru aku mengerti
Baru aku mengerti

Assalamu'alaikum wbt. Rase2 aku pernah post tapi saje jer nak citer balik. Dulu mase aku belom keje kat kedai lagi, bes jer dapat b...

Baca lagi »

Makanan yang boleh buat jadi pelupa
Makanan yang boleh buat jadi pelupa

Assalamu'alaikum wbt. Sesetengah makanan dikatakan boleh mempengaruhi diri anda untuk menjadi seorang pelupa. Oleh itu, baiklah ...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Mengumpat
Tazkirah Maghrib: Mengumpat

Assalamu'alaikum wbt. "...dan janganlah kamu mengintip atau mencari-cari kesalahan dan keaiban orang; dan janganlah setenga...

Baca lagi »

Usha sudah, keputusan belum
Usha sudah, keputusan belum

Assalamu'alaikum wbt. Aku dalam buat keputusan nak beli yang mana nih dan untuk model D7000 terpakse aku letak tepi dulu sebab beli...

Baca lagi »

Jom pegi usha!
Jom pegi usha!

Assalamu'alaikum wbt. Aku dah off time keje dah ni, alang2 dah penat, baek aku pegi terus, kalau nak rehat2 dulu, kang tukar pikira...

Baca lagi »

Nak sambung citer ni jap, episod 2 la kata kan
Nak sambung citer ni jap, episod 2 la kata kan

Assalamu'alaikum wbt. Episod satu boleh tekan sini kalau nak baca, hehehe. Hari ni die datang lagi, kasi satu lagi idea untuk entri a...

Baca lagi »

Kunci tak jumpa
Kunci tak jumpa

Assalamu'alaikum wbt. Masalah tol malam ni, huhuhu. Adik aku hilangkan kunci motor, termasuklah kunci rntai motor, kunci kedai dan ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top