D7000 atau EOS650D ?
D7000 atau EOS650D ?

Assalamu'alaikum wbt. Pasal entri kat sini , aku ade survey satu lagi kamera, survey lam internet jer tapi tak tau ler best ke tak,...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Kelebihan hari Jumaat
Tazkirah Maghrib: Kelebihan hari Jumaat

Assalamu'alaikum wbt. Berlakunya hari kiamat... Hari Jumaat merupakan hari yang selalu dikaitkan dengan berlakunya hari kiamat. Dal...

Baca lagi »

Dalam pemilihan yang kritikal
Dalam pemilihan yang kritikal

Assalamu'alaikum wbt. Aku dah decide dah, hehehe. Dah decide sebab bajet dah ade dah ni, cukup la ngan keje2 yang aku buat, yang ta...

Baca lagi »

Pendrive | Thumbdrive | USBdrive Kayu
Pendrive | Thumbdrive | USBdrive Kayu

Assalamu'alaikum wbt. Pendrive biase dijadikan pendrive eskl...

Baca lagi »

Jangan jadi bodoh bila duit tak dapat
Jangan jadi bodoh bila duit tak dapat

Assalamu'alaikum wbt. Ade la satu mak cik ni yang memang aku tak suke perangai die, kalau die tegur pun aku jawab sepatah, tak suke se...

Baca lagi »

Hadiah daripada FizGraphic Dot Com
Hadiah daripada FizGraphic Dot Com

Assalamu'alaikum wbt. Awal bulan 3 lepas aku ade menang giveaway yg dianjur oleh blogger2 femes, aku menang sebagai top referral, h...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top