#3 Gelagat Pelanggan - Innocent girl makes me flattered
#3 Gelagat Pelanggan - Innocent girl makes me flattered

Assalamu'alaikum wbt. Entri last untuk gelagat pelanggan aku hari ni, hehehe. Macam aku cakap dalam entri #2, pompuan sweet akan ja...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Rukun qauli dalam solat
Tazkirah Maghrib: Rukun qauli dalam solat

Assalamu'alaikum wbt. 1.Apakah hukumnya sekiranya rukun qauli dalam solat tidak dibaca mengikut tajwid? 2. Adakah bacaan dalam s...

Baca lagi »

#2 Gelagat Pelanggan - Jawatan kosong
#2 Gelagat Pelanggan - Jawatan kosong

Assalamu'alaikum wbt. Tajuk jer pelanggan, tapi citer ni kisah antara aku, mak ngan ayah tiri aku. Gambar kat atas tu mak aku yang ...

Baca lagi »

#1 Gelagat pelanggan - Lawak
#1 Gelagat pelanggan - Lawak

Assalamu'alaikum wbt. Nak kata pelanggan pun tak jugak sebab, die ni kawan mak aku dan selalu jugak datang kat kedai nak berbual sa...

Baca lagi »

Letih tapi berbaloi
Letih tapi berbaloi

Assalamu'alaikum wbt. Rase2 hari ni banyak entri pasal aku jer, 3 entri pun dah berkait pasal kat tempat keje tadi, hehehe. Idea2 lain...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Sabar itu susah, tapi indah
Tazkirah Pagi: Sabar itu susah, tapi indah

Assalamu'alaikum wbt. Jadikanlah sabar seperti sabarnya ulat yang menanti menjadi kepompong dan kepompong pun harus bersabar un...

Baca lagi »

8 pengomen tegar bulan Februari 2013
8 pengomen tegar bulan Februari 2013

Assalamu'alaikum wbt. Nadia Johari Hanna Nabiella Mailey Jayley Fakruru Nurul Aini Farah Waheda Wahid Deno Mia Liana...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top