Jangan kecewa bila entri..
Jangan kecewa bila entri..

Assalamu'alaikum wbt. ... kurang view, tidak dikomen dan sebagainya. Tulis jer ape yang korang nak tulis, asalkan jangan salah plak pa...

Baca lagi »

Dah post, tunggu sampai jer
Dah post, tunggu sampai jer

Assalamu'alaikum wbt. Hadiah untuk photo contest tu aku dah pos dah, tunggu sampai jer. Takde track number? Aku pakai pos biase jer...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Lahirnya seorang insan
Tazkirah Maghrib: Lahirnya seorang insan

Assalamu'alaikum wbt. Tazkirah maghrib untuk ari ni aku kongsi link saje sebab nak kongsi link blog Islam yang terbaek ni. Korang b...

Baca lagi »

Terima kasih TM.Net
Terima kasih TM.Net

Assalamu'alaikum wbt. Aku dah call dah TM tadi dan internet aku dah ok dah, boleh la jenguk2 blog orang malam ni, petang ni nak lay...

Baca lagi »

Selepas berfikir masak2
Selepas berfikir masak2

Assalamu'alaikum wbt. Baca kat sini dan sini . Harap ini keputusan terbaek buat aku. Aku nak teruskan jugak perniagaan aku nanti t...

Baca lagi »

Aku nak blogwalking tapi
Aku nak blogwalking tapi

Assalamu'alaikum wbt. Minggu ni ade jugak aku join segmen2 dari rakan blogger tapi sayangnya, belom lagi boleh blogwalking blogger2...

Baca lagi »

Satu dah setel, satu lagi belom
Satu dah setel, satu lagi belom

Assalamu'alaikum wbt. Hadiah untuk segmen aku hari tu dah aku setelkan, baru jer tadi aku buat, satu lagi belom setel untuk hadiah ...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Surah Al-Quran berkaitan angka 7
Tazkirah Pagi: Surah Al-Quran berkaitan angka 7

Assalamu'alaikum wbt. Petikan Beberapa Surah-Surah Yang Berkaitan Dengan Angka 7 Dalam Sesuatu Penciptaan Allah Swt : 1. Surah A...

Baca lagi »

segmen : blogwalking bersama ayuinsyirah
segmen : blogwalking bersama ayuinsyirah

Assalamu'alaikum wbt. Meh join segmen ni :) Thank you for viewing and reading this post Sekian Wallahu'alam

Baca lagi »

Segmen: Featured Me on Bubbly?
Segmen: Featured Me on Bubbly?

Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana  sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top