Rangka katak dijumpai oleh aku
Rangka katak dijumpai oleh aku

Assalamu'alaikum wbt. Aku ada cakap aku nak kongsi satu benda yang aku jumpe mase duk kat umah sewa, time aku blajar kat u lagi, ba...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Solat Sunat Taubat
Tazkirah Maghrib: Solat Sunat Taubat

Assalamu'alaikum wbt. Solat Sunat Taubat dilakukan selepas seseorang itu melakukan dosa dan kesalahan atau perlanggaran hukum-huku...

Baca lagi »

Seni roti bakar comel
Seni roti bakar comel

Assalamu'alaikum wbt. Boleh try buat ni, kene pandai potong aluminium jer, kalau cantik, konfem jadi tapi kene la k...

Baca lagi »

Segmen Sabtu By Emas Putih
Segmen Sabtu By Emas Putih

Assalamu'alaikum wbt. Segmen Sabtu by  Emas Putih Thank you for viewing and reading this post Sekian Wallahu'alam

Baca lagi »

Widget pengomen dimasukkan walaupun
Widget pengomen dimasukkan walaupun

Assalamu'alaikum wbt. Widget pengomen harian dah aku masukkan balik walaupun ade lagi giler bab script tu, aku malas lagi nak try g...

Baca lagi »

Frust yang tidak terhingga
Frust yang tidak terhingga

Assalamu'alaikum wbt. Macam mane ler aku tak frust, semalam aku ade terpikir satu tajuk entri yang baek pnye, kandungan pun agak ba...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Renungan hati
Tazkirah Pagi: Renungan hati

Assalamu'alaikum wbt. Alangkah tenangnya hati Jika memilih maaf dari dendam Jika memilih cinta dari benci Jika memilih se...

Baca lagi »

Kenangan lalu di universiti
Kenangan lalu di universiti

Assalamu'alaikum wbt. Masuk u ni memang bes, kalau bab belajar ngan lecturer garang, serius, skema ngan jawapan, yang tu kurang bes, h...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top