Blogger bertuah RM5
Blogger bertuah RM5

Assalamu'alaikum wbt. Aku ade anjur segmen simple baru2 ni dan entri ni aku akan umumkan pemenang iaitu 2 blogger yang bertuah. Aku...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Syafaat anak kecil
Tazkirah Maghrib: Syafaat anak kecil

Assalamu'alaikum wbt. Rasulullah ﷺ  pemberi syafaat utama kepada umatnya tetapi ada juga syafaat lain iaitu syafaat anak kecil yan...

Baca lagi »

Masa untuk menjawab plak
Masa untuk menjawab plak

Assalamu'alaikum wbt. Semalam aku ada post entri pasal korang bleh tanya aku, baca sini , kes bukak entri ni sebab memang kering idea,...

Baca lagi »

Belom hantar lagi
Belom hantar lagi

Assalamu'alaikum wbt. Maaf sangat2 untuk pemenang bertuah photo contest tempoh hari sebab paly belom lagi hantar hadiah2 tu disebab...

Baca lagi »

Ape lagi belom setel?
Ape lagi belom setel?

Assalamu'alaikum wbt. Alhamdulillah, hal2 untuk belah pagi sudah setel, hal untuk lepas solat jumaat pun aku terus setel tadi, mala...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Solat Sunat Dhuha
Tazkirah Pagi: Solat Sunat Dhuha

Assalamu'alaikum wbt. Solat Sunat Dhuha boleh dianggap sebagai rasa terima kasih seseorang hamba kepada Allah SWT atas segala ber...

Baca lagi »

Ragam adik aku
Ragam adik aku

Assalamu'alaikum wbt. Tak tau plak tajuk ape yang fit untuk entri ni, lawak tu lawak gak la sebab abis aku gelak ngan adik aku tadi...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top